Bild presenkort

 

Behöver du köpa presentkort röda dagar eller innan vi öppnat eller efter att vi stängt, ring då 0703645529 så försöker vi ordnar ett presentkort till dig.

 

 

De flesta önskar sig en skön spa-upplevelse i present och vi har erfarenhet av att det upplevs som en mycket kärleksfull och lyxig gåva.  Köp ett presentkort till någon du tycker om!

Varmt välkommen till Östergatan 24!

 

Går bra att beställa och få hemskickat via post också, 20 kr tillkommer för porto och exp.

 

Nedsatta priser gäller ej vid köp av presentkort såvida det inte står så på just det erbjudandet. Detta eftersom erbjudandena  inte gäller 1 år som presentkortet gör.

Då får man ta det på summa pengar istället så får den som fått sitt presentkort fynda bland våra erbjudanden eller ord priser.

Vill man så går det att byta ut sitt presentkort man fått till annan behandling efteråt, vi tittar på vad det är värt så kan man lägga till lite eller få tillgodo om man väljer något som kostar mer eller mindre.

 

Vill du kunna så in som paket? Då har vi våra  svarta papperspåsar med klistermärken med vår logga och

band att skicka med i kuvertet. För detta tillkommer 15 kr.

 

Skriv mail med summa eller behandling som du vill ska stå på kortet, samt om det ska gälla för  vardag eller lördag eftersom det är olika priser på det. Vi behöver namn på personen som ska ha det samt adress till vart ni vill att vi postar det.

Välj även om du vill att vi skickar med en fin papperspåse samt vår logga att packa in presentkortet i, 15 kr.

Vi skickar sedan bankgiro nummer som du sätter in pengarna på samt märkning till betalningen. Betala så fort du fått uppgifterna. Presentkortet kan användas när vi ser att det är betalt.

Önskar du att vi skickar det direkt till den som ska ha det så kanske du ville att vi skickar med ett kort i med vem det är från, tillkommer 5 kr

 

Presentkortet gäller 1 år.

 

Att ge bort en välgörande spa-kur eller lite välbehövlig massage är alltid en uppskattad present!

 

Du köper presentkort i valfri valör i butiken. Du kan också beställa presentkort via mail. Skriv vem kortet ska vara utfärdat på, vilken summa eller behandling som önskas. Du får bankgironummer och bekräftelse i svarsmailet.

Betalning ska ske 1-2 dagar efter beställning. De kan använda sitt presentkort när vi ser att betalningen gått genom.

 

Klippkort går också bra att köpa, de gäller 1 år.

Välkommen med din beställning!